Categories
Bestsellers 最畅销

Vimax Canada - Vimax Izon From Canada - Buy 3 Bottle Free 1 Minyak Lintah Gunung

Vimax Canada - Vimax Izon From Canada - Buy 3 Bottle Free 1 Minyak Lintah Gunung
Product Code: Vimax Izon Canada
Availability: In Stock
Price: RM220.00

2 or more RM180.00
3 or more RM150.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare
This product has a minimum quantity of 3

VIMAX DENGAN 3D IZON HOLOGRAM DARI PILLSEXPERT CANADA  

Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. Vimax 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba - herba berkualiti tinggi. 
 
Vimax terdiri daripada formulasi herba - herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikan Vimax Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi Vimax dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.
 
Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN. 
 
Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun Vimax juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga membantu dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.
 
HATI-HATI DENGAN PRODUK VIMAX TIRUAN YANG DIJUAL MURAH! PASTIKAN ANDA MENDAPAT VIMAX ORIGINAL! VIMAX TIRUAN TIDAK DIKETAHUI KANDUNGAN DAN KESANNYA!
 
PASTIKAN SETIAP BOTOL VIMAX YANG ANDA TERIMA MEMPUNYAI 3D IZON HOLOGRAM SEPERTI DIBAWAH....
***Boleh semak kod keaslian produk yang ada pada botol di https://www.vimaxpills.com/int/genuine.html (setiap botol berlainan kod)
***Boleh semak kod keaslian produk yang ada pada botol di https://www.vimaxpills.com/int/genuine.html (setiap botol berlainan kod)
3D IZON HOLOGRAM INI DIDATANGKAN KHAS DARI PENGELUAR VIMAX IAITU PILLSEXPERT CANADA UNTUK MEMBEZAKAN VIMAX ORIGINAL DENGAN VIMAX TIRUAN DAN SETIAP BOTOL VIMAX ORIGINAL MEMPUNYAI 3D IZON HOLOGRAM DENGAN SERIEL NUMBER BERBEZA. 
 
Kami akan berikan link laman web setelah pembelian dilakukan untuk periksa ketulenan. Sekiranya produk didapati tidak original, anda boleh pulangkan kembali kepada kami dengan 100% pulangan wang akan diberikan kepada anda.
 
 
Hanya ambil 1 kapsul Vimax pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu - tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah - seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 " - 3 " selepas mengamalkan pengambilan Vimax. 
 
 

Maklumat Herba 

 
Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed - Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.
 
Cayenne Fruit - digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu - tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.
 
Ginkgo - kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.
 
Saw Palmetto - dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.
 
Ginseng - digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan. Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu - tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang
 
 
 

Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan
 
Minggu 1 - 4
Kesan Vimax dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang - jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.
 
Minggu 5 - 8
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.
 
Minggu 9 dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.
 

PERHATIAN: VIMAX BUKAN SEPERTI VIAGRA. IA MEMERLUKAN TEMPOH 2-4 BULAN UNTUK MERASA KESANNYA. PERLU DIGUNA SETIAP HARI UNTUK KESAN MAKSIMUM. BUKAN HANYA SEBELUM BERSAMA ISTERI.
 
Nota:
Jangkaan pertumbuhan dan perubahan Vimax adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan Vimax yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan Vimax yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan Vimax ADALAH POSITIF.
 
Pernafian: Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda. 
 
BELI 3 BOTTLE FREE 1PCS
BELI 3 BOTTLE FREE 1PCS
​BELI 3 BOTTLE FREE 1PCS
 
 
 
 

JAMINAN 300%  KAMI BEKALKAN VIMAX IZON ORIGINAL DARI CANADA..HAA FAKE??? SORRY THIS IS ORIGINAL. BELI DENGAN YAKIN, JIKA FAKE KAMI BAGI FREE VIMAX IZON NI! 
Setelah anda terima produk vimax izon dari kami
bolehlah semak keaslian produk pada sticker hologram yang tersedia pada botol,setiap serial number vimax izon canada berbeza2, so jika ok! perkenalkan pada rakan2 anda beli dengna kami! ya pasti original dari canada
...
Semak serial number di website official canada :  https://www.vimaxpills.com/int/  
 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Most View
24Hours Malaysia Shopping
Jualan Terkini One Stop Shop © 2017