Categories
Bestsellers 最畅销

Dherbs Pro Anjal Cream / Pro Montok Cream

Dherbs Pro Anjal Cream / Pro Montok Cream
Dherbs Pro Anjal Cream / Pro Montok Cream
Brand: DHerbs
Product Code: D'herbs Pro Anjal
Availability: In Stock
Price: RM38.90 RM26.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Rasai perubahan saiz payudara idaman anda tanpa suntikan mahupun pil yang berisiko tinggi dengan bantuan Pro Anjal Cream yang sangat efektif bagi menegang, membentuk, memejal dan mencantikkan payudara kaum wanita agar kelihatan lebih montok dan menawan.

Pro Anjal Cream dulu dikenali sebagai Pro Montok Cream.

KANDUNGAN PRO ANJAL CREAM

Kigelia Africana: Herba yang merupakan agen antioksida ini sering digunakan dalam perubatan tradisional masyarakat Afrika untuk memulihkan masalah kulit seperti kegatalan dan kanser kulit. Selain berupaya membantu menentang penghasilan sel melanoma yang merupakan sejenis sel kanser kulit yang berbahaya, Kigelia mengandungi phytochemical seperti flavonoid, luteolin dan quercetin berupaya mengukuhkan struktur kolagen di bahagian tubuh seterusnya membantu memejalkan payudara. Herba ini juga berupaya mengurangkan kesan garis-garis halus dan kedutan di samping mencerahkan pigmen kulit, mengekalkan kelembapan kulit, serta membantu mempercepatkan pemulihan luka dengan fungsi antibakterianya.

Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini mampu menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit agar kulit tampil lebih halus dan anjal. Selain itu, ia turut berupaya membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping membantu merawat masalah kulit seperti kegatalan dan kulit kering, memudarkan kesan parut serta mengekalkan kelembapan kulit.

Biji Bunga Matahari: Biji bunga matahari tinggi kandungan vitamin A, C, D dan E yang berupaya merawat masalah jerawat, kegatalan dan ekzema di samping melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran mahupun sinaran UV seterusnya melambatkan proses penuaan kulit. Ia juga mampu mengekalkan kelembapan kulit, menanggalkan sel kulit mati, serta menyingkir cela pada kulit agar kulit tubuh anda tampil lebih halus dan bermaya.

Soya: Biji kacang soya yang telah melalui proses hidrolisis ini diperakui mempunyai khasiat yang tinggi untuk kesihatan kulit kita. Ia lengkap dengan sumber protein dan asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menjadi agen anti-oksida, menyeimbangkan protein dalam badan, melembap dan menghaluskan kulit. Kacang soya juga berperanan menghapuskan sel kulit mati di samping melembap, meremaja dan mengurangkan minyak yang berlebihan pada kulit. Tumbuhan yang berkhasiat tinggi ini juga berupaya mengurangkan garis-garis halus pada kulit, memudarkan tanda-tanda penuaan, serta melindungi kerosakan kulit berikutan sinar ultraviolet.

CARA PENGGUNAAN PRO ANJAL CREAM

  1. Sapukan Pro Anjal Cream pada bahagian payudara secara bulatan.
  2. Bagi bahagian kanan, urut mengikut pusingan jam, manakala urut mengikut awah lawan jam bagi bahagian kiri payudara.
  3. Urut secara perlahan dari bahagian bawah payudara ke bahagian atas sehingga paras leher.
  4. Gunakan setiap pagi dan malam untuk hasil yang ketara.
Kandungan 50ml

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:24Hours Malaysia Shopping
Jualan Terkini One Stop Shop © 2017