Categories
Most View
Red Guara Cafe
RM28.80 RM22.00
Bestsellers 最畅销

Set Bersalin Spa & Ma - Spa n Ma

Set Bersalin Spa & Ma - Spa n Ma
Brand: Beauty Garden
Product Code: Set Spa & Ma
Availability: In Stock
Price: RM330.00 RM231.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Spa & Ma adalah produk terbaru keluaran Beauty Garden Worldwide. Hasil kejayaan dan maklum balas yang sungguh memberansangkan daripada pengguna yang sungguh berpuas hati dengan Jamu Ratu Dara dan Ratu Mirifica Plus serta atas permintaan semua pengguna setia produk keluaran syarikat kami, kini dengan rasa penuh berbesar hati kami di Beauty Garden Worldwide telah menghasilkan Spa & Ma Maternity Set bagi membantu seluruh kaum ibu yang moden untuk melalui fasa berpantang dengan lebih mudah, ringkas dan selesa seperti anda mendapat rawatan khusus di spa. Kami bertungkus lumus telah berusaha untuk mengeluarkan produk yang berkualiti tinggi dengan harga mampu milik bagi semua. Memenuhi kepuasan dan citarasa pelanggan adalah keutamaan bagi kami dan setiap produk yang terdapat di dalam Spa & Ma Maternity Set adalah terbaik bagi memenuhi kehendak para ibu. Kami menitikberatkan segala aspek dari permulaan pembuatan, pembungkusan sehinggalah produk ini sampai ke tangan pelanggan. Kini lahirnya Spa & Ma Maternity Set yang cukup lengkap dengan 11 produk terpilih yang terbaik di dalam setiap set.
 

 

>Sangat praktikal kerana setiap set didatangkan dengan 11 jenis produk yang terbaik dan terpilih sahaja mengikut keperluan ibu yang sedang berpantang.

>Sangat fleksibel dan lengkap dimana ianya sangat sesuai digunakan oleh ibu yang bersalin secara normal atau secara pembedahan.

>Bertindak menyeluruh dalam memastikan para ibu mendapat penjagaan dan belaian yang sempurna dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.

>Ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa.

>Produk Bumiputera yang mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

>Terbukti bersih dan halal.

> berkualiti tinggi dengan harga ekonomi.

 

 11 produk premium iaitu : 
MAKAN - 
1. Virgin Coconut Oil
2. Gamat Emulsion
3. Jamu Ratu Dara
 
SAPUAN -
4. Pilis Herba
5. Shape-Up Lotion
6. Minyak Seri Herba
 
PAKAI -
7. Tungku Herba
8. Bengkung Ratu
 
MADIAN -
9. Lulur Frangipan 
10. Herba Mandian Spa
11. Feminine Wash  

TUNGKU HERBA yang terdapat dalam SET BERSALIN SPA & MA merupakan formula eksklusif daripada Beauty Garden Worlwide yang diilhamkan daripada amalan masyarakat Melayu sejak turun temurun. Tungku herba ini dirumus dari akar kayu, herba terpilih dan rempah ratus yang menjadikan ia bahan pemulih semulajadi. Tungku Herba berfungsi sebagai “batu tungku” yang mudah dan ringkas. Pelbagai kebaikan diperoleh dari Tungku Herba ini kerana kehangatannya dapat membuka liang-liang roma seterusnya memudahkan penyerapan rempah ratus dan herba ke dalam tubuh.

 

  

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:24Hours Malaysia Shopping
Jualan Terkini One Stop Shop © 2017