Categories
Most View
Vene Losyen
RM75.00 RM60.00
Bestsellers 最畅销

PheroLilt Pewangi Pemikat Lelaki Terbaru

PheroLilt Pewangi Pemikat Lelaki Terbaru
Brand: JT Secret Trading
Product Code: PheroLilt
Availability: In Stock
Price: RM80.00 RM45.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

PheroLilt produk penggoda lelaki  merupakan minyak wangi termoden yang di cipta khas untuk wanita yang mementingkan penampilan diri dengan bauan yang mempersonakan. Wangian PheroLilt membina serta membuat tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain bila berhadapan dengan kaum lelaki.

 

PheroLilt mampu menarik perhatian kaum lelaki serta membuat mereka lebih mudah terpikat dengan haruman serta wangian Pheromone si pemakainya.

 

Mengandungi kuasa 100x Pheromone menjadikan Produk PheroLilt sebagai wangian penggoda lelaki terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi berpheromone yang lain.

 

PheroLilt mampu mengambil tempat mana-mana pewangi berpheromone yang biasa anda gunakan sekarang. Hanya 2 titis sahaja sudah mewangikan anda. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana mana bahagian badan anda. Kuasa Pheromone yang dihasilkan pasti akan menarik perhatian kaum lelaki. Anda akan sentiasa mendapat lebih perhatian dan tumpuan dari mereka.

 

Apakah Pheromones?

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia. Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan. Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan. Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memika

 

Aturcara Penggunaan PheroLilt

PheroLilt merupakan Hormon Pemikat Lelaki paling kuat dengan kuasa 100X ganda pheromone. Hanya 2 titis sahaja sudah mewangikan seluruh tubuh anda. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana mana bahagian badan anda. Kesan Hormon PheroLilt akan bertahan selama lapan jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

 

PheroLilt 

membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.

* Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.

* Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan

* Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.

* Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.

* Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.

* Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan.

* Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:24Hours Malaysia Shopping
Jualan Terkini One Stop Shop © 2017