Soalan Lazim

Soalan: Saya pernah kena tipu dengan peniaga online sebelum ni, jadi boleh 

percaya ke dengan JualanTerkini?

Jawapan: JualanTerkini bukanlah anak kecil dalam bidang perniagaan online. Kami telah lama berniaga online. Kami bukan seperti kedai-kedai online lain yang tumbuh seperti cendawan dan kemudian hilang tanpa berita. Anda perlu yakin dan percaya dengan KAMI kerana :-

 

JualanTerkini berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.

JualanTerkini mempunyai premis perniagaan di Kajang, Selangor.

JualanTerkini mempunyai akaun dengan Pos Laju & Skynet.

JualanTerkini merupakan pemborong produk-produk kesihatan & kosmetik.

 

Soalan: Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai?

Jawapan: Kami menggunakan pos laju & skynet dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-3 hari dan bagi Sabah/Serawak antara 1-7 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tinggal dibandar-banda besar, biasanya sehari anda sudah dapat produk anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila sms/whatsapp kami semula. Kami akan cuba bantu anda.

 

Soalan: Saya kerja jadi boleh ke hantar ke pejabat?

Jawapan: Saya amat galakkan kepada mereka yang bekerja agar produk yang anda pesan dipos ke pejabat anda. Anda akan dapat produk tersebut ke tangan anda.

 

Soalan: Takpe ke? Saya ni pemalu. Saya takut kawan pejabat/rumah tahu apa yang saya beli.

Jawapan: Usah risau. Kami telah menjalankan perniagaan intenet sudah lebih 5 tahun. Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Pos Laju akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Pos Laju akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai. Jika hilang sekali pun, kami akan cari dan gantikan untuk anda.

 

Soalan: Boleh terangkan secara ringkas macam mana nak order?

Jawapan: Ok, begini, cari produk yang anda ingin beli. Produk kami disusun mengikut kategori dan jenama. Anda juga boleh guna fungsi carian untuk mencari produk yang anda minat. Disetiap page produk sudah ada cara pembelian secara detail tetapi secara ringkasnya selepas anda membuat pembayaran:-

 

 1- Anda perlu sms mengikut format kami dan hantar ke 017-2644 599.

 

 2- Pesanan anda akan diproses oleh staff kami dalam masa 24 jam dan anda akan menerima tracking kod dari kami(hari bekerja saja).

 

 3- Ingat, anda akan menerima tracking kod dari kami dalam masa 24 jam(hari berkerja). Jika dalam masa 24 jam anda tidak menerima tracking kod, sila hubungi support di 017-2644 599.

 

 4- Setelah pesanan anda dipos. Anda akan menerima sms dari sistem kami yang mengandungi tracking number pos laju, gdex atau ktmd.

 

Contoh araham sms/wsp kami : Nama produk&kuantiti, nama anda, alamat anda, jumlah bank in, nama bank, tarikh dan masa bank in.

24Hours Malaysia Shopping
Jualan Terkini One Stop Shop © 2017